Personvernregler

Personvernregler

Denne personvernerklæringen dekker nettstedet MyDeksel. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne erklæringen, bør du først kontakte MyDeksel Privacy Policy Management Department via e-post: mydeksel@hotmail.com

Ved xx er vi forpliktet til å beskytte ditt privatliv online. Vår personvernpolicy demonstrerer vårt sterke engasjement for å beskytte kundens personvern. Når du handler i xx, samler vi transaksjonsinformasjonen din eller personlig identifiserbar informasjon, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, faktureringsadresse, fraktadresse, kredittkort eller annen betalingsinformasjon. Eventuelle endringer i transaksjonsinformasjonen kan redigeres, korrigeres eller oppdateres under innkjøpsprosessen. Hvis din personlige identifikasjonsinformasjon endres, eller hvis du ikke lenger trenger våre tjenester, kan du kontakte oss eller kontakte oss via post. Vi vil ikke dele, selge eller leie transaksjonsinformasjonen din til andre.

Vi bruker kun kundeinformasjon for å behandle og oppfylle bestillinger, kontakte kjøpere for å informere dem om bestillingsstatus, sende valgfri markedsføringsinformasjon og forbedre brukeropplevelsen. Vi samarbeider med andre tredjeparter for å tilby ulike tjenester. For eksempel bruker vi et eksternt transportfirma til å sende bestillinger og bruke kredittkortbehandlingsselskaper til å belaste brukere for varer og tjenester. Disse selskapene beholder ikke, deler, lagrer eller bruker personlig identifiserbar informasjon for noe sekundært formål. Når brukere kjøper våre produkter eller tjenester, deler vi navn eller annen kontaktinformasjon, inkludert fakturerings- og fraktadressene som trengs av tredjeparter for å levere disse tjenestene.

I tillegg gir vi også PayPal som betalingsalternativ. Hvis PayPal er valgt som betalingsalternativ, må du være oppmerksom på at re-peker på at PayPal Server følger de påfølgende påloggingsstrinnene for å lette og fullføre betalingen.

MyDeksel lagrer informasjon samlet inn via informasjonskapsler for å opprette brukerens profil. En informasjonskapsel er et dataprogram som er knyttet til brukerens informasjon lagret på en brukers datamaskin. mydeksel bruker sessions-ID-cookies for å opprette og identifisere brukerprofiler. For informasjonskapsler for informasjonskapsler, avsluttes informasjonskapselen når brukeren lukker nettleseren. Ved å sette inn en informasjonskapsel på nettstedet vårt, må brukerne ikke logge inn flere ganger for å spare tid på nettsiden vår.

Betydningen av sikkerheten til all transaksjonsinformasjon knyttet til våre kunder er vår største bekymring. Bestillingsinformasjonen du oppgir - inkludert kredittkortinformasjon - er sikret ved hjelp av Secure Sockets Layer (SSL) -kryptering. Bruk SSL (Secure Sockets Layer) kryptering når du overfører visse typer informasjon, for eksempel finansiell tjenesteinformasjon eller betalingsinformasjon. I SSL-transaksjoner som involverer kredittkort og andre betalingsmetoder, vises ikoner som hengelåser nederst i de fleste nettleservinduer. Når xx krever et kredittkortnummer under kassen, blir den kryptert av SSL. Denne SSL-teknologien brukes til å forhindre at denne informasjonen blir avlyst og lest når den overføres via Internett.

Vi følger godkjente industristandarder for å beskytte personlige opplysninger som er sendt til oss, enten under overføringen eller etter at vi mottar informasjonen. Det er imidlertid ingen overføringsmetode over Internett, eller en elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Derfor, selv om vi forsøker å beskytte dine personlige opplysninger på kommersielt akseptable måter, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet. Hvis du har spørsmål om sikkerheten til nettstedet vårt, vennligst kontakt oss.

Vi vil fortsette å jobbe for å beskytte ditt privatliv online. Vi kan endre vår personvernpolicy fra tid til annen. Hvis dette skjer, legger vi inn en revidert personvernpolicy på vår nettside, så vær så snill å bokmerke denne siden og se den regelmessig.